Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Transnistria se ofera sa gazduiasca un sistem rus de rachete tactice Iskander

Transnistria se ofera sa gazduiasca un sistem rus de rachete tactice Iskander
de Redactia Stiri HotNews.ro
Luni, 15 februarie 2010, 12:26


Igor Smirnov vrea rachete rusesti

Transnistria e gata sa gazduiasca un sistem rusesc de rachete tactice Iskander daca Moscova i-o va cere, a declarat luni liderul regiunii separatiste, Igov Smirnov, citat de Reuters.

Ziarul rus Nezavisimaia Gazeta scrie tot luni ca organizatia politica Ravnopravie, care reprezinta interesele minoritatii ruse din Moldova, intentioneaza sa-i ceara presedintelui Rusiei sa infiinteze in Transnistria un sistem de aparare ca raspuns la eventuala amplasare in Romania a elementelor scutului American antiracheta.

Pe de alta parte, NG a aflat ca Igor Smirnov a discutat saptamana trecuta despre situatia din Romania cu seful diplomatiei de la Moscova, Serghei Lavrov. In opinia directorului Institutului pentru politici sociale, Arcadie Barbarosie, in dialogul dintre Chisinau si Tiraspol se instaura o noua „perioada glaciara”, mai ales ca autoritatile oficiale ale Moldovei au evitat orice aprecieri legate de evenimentele din tara vecina.

Declaratia lui Smirnov vine dupa ce Bucurestiul a aprobat planul american de amplasare de interceptoare SM-3 pe teritoriul Romaniei.

Initial, Moscova amenintase ca va trimite rachete tactice Iskander in apropierea granitei cu Polonia, ca raspuns la planul administratiei Bush de a amplasa elemente ale scutului antiracheta in Polonia si Republica Ceha.

"Nu suntem impotriva acestui lucru. Daca sunt avute in vedere rachetele Iskander, am spus de mult timp ca suntem pregatiti" sa le gazduim, a afirmat liderul autoproclamatei republici, citat de Interfax.

Smirnov a subliniat ca aceasta oferta este legata direct de planul american de amplasare a elementelor scutului antiracheta in Europa de Est.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one