Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Traian Băsescu va participa la ceremonia de învestire a lui Viktor Ianukovici

Traian Băsescu va participa la ceremonia de învestire a lui Viktor Ianukovici
22-feb-2010

Circa 100 de delegaţii străine sunt aşteptate joi la ceremonia de învestire a noului preşedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, la care va fi prezent şi preşedintele român, Traian Băsescu, a declarat unul dintre organizatori pentru agenţia Interfax Ukraine, citată de Kyiv Post în ediţia electronică.

"Până în acest moment, am primit confirmări privind participarea preşedinţilor din Bulgaria, Turcia, România, Ungaria, Lituania, Polonia şi Letonia. Uniunea Europeană va fi reprezentată de (Înaltul Reprezentant UE pentru Politică Externă), baroana (Catherine) Ashton, care a confirmat participarea sa ieri (sâmbătă). Statele Unite vor trimite o delegaţie condusă de generalul (James) Jones, consilier al preşedintelui (Barack Obama) pentru probleme de Securitate Naţională", a declarat duminică vicepreşedintele Partidului Regiunilor, Serghei Liovocikin.

Delegaţiile invitate la învestirea lui Ianukovici vin în principal din ţările vecine, din Uniunea Europeană, Comunitatea Statelor Independente (CSI), G20, dar şi din rândul celor mai importanţi parteneri comerciali ai Ucrainei, a precizat acesta.

Ceremonia va fi "cât mai austeră posibil" , dată fiind situaţia financiară şi economică dificilă, a adăugat Liovocikin.

"Fără parade, focuri de artificii, totul va fi auster. Vrem să fie cât mai solemn posibil, astfel încât poporul ucrainean să fie mândru de această zi", a afirmat el.

Organizatorii ceremoniei de învestire vor încerca să "rămână în cadrul" celui mai redus buget posibil. "Minimum posibil", a spus vicepreşedintele Partidului Regiunilor, formaţiunea lui Ianukovici.

sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one