Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Statele Unite au pregătit un plan de atac împotriva Iranului

2 aug 2010

Armata Statelor Unite deţine un plan de atac împotriva Iranului, pe care îl va pune în aplicare dacă Teheranul se dotează cu arma nucleară, a declarat şeful Statului Major Interarme.

Michael Mullen a precizat că o acţiune militară împotriva Iranului ar putea avea "consecinţe nedorite care sunt dificil de anticipat într-o zonă incredibil de instabilă". În acelaşi timp, el spune că este inacceptabil un risc precum construirea unei arme nucleare de către Iran, Mullen adăugând că aceasta este o alegere între două rele.

"Sunt extrem de îngrijorat de ambele variante. Opţiunea militară a fost şi rămâne valabilă. Este una dintre variantele pe care le are preşedintele. Sper să nu se ajungă la asta, dar este o alternativă importantă şi binecunoscută", a explicat amiralul la postul de televiziune NBC.

Întrebat dacă armata SUA are un plan de atac, Mullen a confirmat, fără a dezvolta însă subiectul, potrivit Fox News.Pe de altă parte, el s-a declarat optimist că eforturile diplomatice ale comunităţii internaţionale şi sancţiunile pe care le impune Iranului vor determina Republica islamică să îşi abandoneze programul de îmbogăţire a uraniului.

Confirmarea existenţei unui plan de atac vine după ce un ziar iranian a relatat, săptămâna trecută, că ţara are pregătite 100 de nave militare care să se confrunte cu nave de război din SUA sau orice altă putere străină care ar putea reprezenta o ameninţare.

Relaţiile dintre Orientul Mijlociu şi Occident s-au răcit după decizia ONU de a impune un nou set de sancţiuni dure Iranului. SUA şi UE se tem că Iranul dezvoltă un program nuclear ce urmăreşte construirea bombei nucleare, în ciuda protestelor preşedintelui iranian, Mahmoud Ahmadinejad, care susţine că programul are obiective exclusiv paşnice.
sursa :http://www.adevarul.ro/i
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one