Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Statele din zona euro vor garanta stabilitatea monedei unice europene, dar nu va ajuta financiar Grecia - Juncker

Ziarul Financiar
05.03.2010 - 11:52

Statele din zona euro vor garanta stabilitatea monedei unice europene daca va fi nevoie, insa sansele ca aceste tari sa fie nevoite sa intervina financiar pentru ajutarea Greciei sunt minime, a declarat presedintele Eurogroup, Claude Juncker, citat de Reuters.
Juncker considera ca nu sunt motive pentru a crede ca Germania va ajuta financiar Grecia, stat care trece printr-o criza a datoriilor, cu toate ca o forma de sustinere pentru autoritatile de la Atena nu poate fi exclusa.

"Ramane varianta ca Grecia sa-si rezolve singura problemele cu deficitul bugetar. Autoritatile de la Atena trebuie sa faca ceva si chiar fac", a afirmat seful Eurogroup la postul de radio Deutschlandfunk.
SURSA http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one