Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Secţiune nouă

27 aprilie 2010


Okazii.ro
Rusia este de acord cu propunerea NATO de a crea un scut comun de aparare antiracheta, daca aceasta propunere se va dovedi una serioasa, altminteri se va vedea nevoita sa reactioneze cumva, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev.

El a afirmat ca "nu se poate sa propui ceva, iar apoi sa spui 'acum ramaneti undeva dupa usa, vom gasi ceva si pentru voi si va vom propune, dar intre timp ne vom creste fortele de aparare antiracheta".

"De aceea sau mergem impreuna sau, nu va suparati, altminteri vom fi nevoiti sa reactionam cumva la aceasta", a avertizat presedintele Federatiei Ruse, intr-un interviu acordat postului de radio danez "DR", difuzat si de televiziunea Rossia-24.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat, la sfarsitul summit-ului informal al ministrilor de externe din statele membre NATO, care a avut loc la Tallinn, in cursul saptamanii trecute, ca Alianta este pregatita sa inceapa un dialog transparent cu Rusia privind crearea unui sistem comun de aparare antiracheta.

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a fost invitat la Consiliul NATO-Rusia pe marginea summit-ului, dar partea rusa a refuzat participarea declarandu-se lezata ca nu a fost invitata si la dezbaterea problemelor-cheie.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one