Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Rusia va trimite Iranului rachete sol-aer S-300

Rusia va trimite Iranului rachete sol-aer S-300
Iulia Roşu
Vineri 5 feb 2010

Ambasadorul Iranului la Moscova a anunţat că Rusia a promis că-şi va onora angajamentul de a furniza ţării sale baterii de rachete sol-aer S-300, relatează postul de radio Vocea Israelului.

Un purtător de cuvânt al Kremlinului a refuzat să comenteze declaraţia ambasadorului iranian.

Tranzacţia de livrare a rachetelor ruse a fost semnată în urmă cu 3 ani dar rachetele nu au fost livrate datorită presiunilor exercitate de SUA şi Irael.

"Iranul va primi în curând sistemul S-300, iar colegii noştri ruşi ne-au asigurat că vor respecta obligaţiile asumate", a declarat ambasadorul Said Mahmud Reza Saijadi, citat de postul iranian de televiziune PressTV.

Sistemul S-300 poate urmări şi ataca simultan 100 de ţinte aeriene la o distanţă de 120 km şi posedă un grad ridicat de imunitate faţă de tentativele de bruiere.
sursqa http://www.adevarul.ro/i
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one