Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ruşii ar putea scăpa de vizele UE dacă se retrag din Transnistria

20 iulie 2010

Cancelarul german, Angela Merkel, a propus Rusiei, săptămâna trecută, în cadrul conferinţei de la Ekaterinburg, desfiinţarea regimului de vize UE pentru cetăţenii ruşi în schimbul retragerii trupelor ruse din Transnistria. Potrivit cotidianului polonez Gazeta Wyborcza, liderul german a ridicat miza înţelegerii propuse pentru soluţionarea conflictului îngheţat din Republica Moldova, adăugând ridicarea vizelor UE pentru ruşi la oferta formulată la începutul lunii iunie, când, în cadrul întâlnirii cu preşedintele rus, Dmitri Medvedev, Merkel a susţinut crearea unui consiliu comun Rusia-UE care să formalizeze cooperarea în materie de politică externă şi securitate, cu condiţia soluţionării conflictului transnistrian. Conform ex perţilor Fundaţiei Bertelsmann, Merkel a avut accept tacit de la Bruxelles.
sursa ;http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one