Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Reprezentantul Rusiei la NATO despre scutul antiracheta

Reprezentantul Rusiei la NATO despre scutul antiracheta: Ursul rus le va trage un sut in fund Americii si aliatilor ei
de A.N. HotNews.ro
11-feb-2010

Ambasadorul rus la NATO a scris miercuri, intr-un mesaj pe reteaua de socializare Twitter, ca ursul rus "le va trage un sut in fund" Statelor Unite si aliatilor lor daca Moscova se va simti amenintata de scutul antiracheta, transmite AFP. Dmitri Rogozin a facut aceste afirmatii ca raspuns la intentia SUA de a amplasa interceptori pe teritoriul Romaniei.

"Americanii si aliatii lor vor, din nou, sa incercuiasca pestera ursului rus?", a scris Rogozin pe Twitter, atasand un link catre un articol care prezinta decizia Romaniei. "De cate ori trebuie sa li se spuna ce periculos este acest lucru. Ursul va iesi si le va trage un sut in fund acestor vanatori jalnici", a scris el intr-un alt tweet, in limba rusa.

AFP precizeaza ca o traducere in engleza a celor doua mesaje a omis limbajul vulgar, insa a avertizat ca ursul rus "ii va bate" pe vanatori.

Rogozin, care este cunoscut pentru limbajul sau "colorat", este unul dintre putinii oficiali rusi care folosesc Twitter.

AFP scrie ca Moscova si-a exprimat ingrijorarea dupa anuntul Romaniei ca a acceptat sa gazduiasca interceptori americani. Oficiali romani si americani au afirmat in repetate randuri ca sistemul nu este indreptat impotriva Rusiei.

sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one