Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Putin: Nord Stream este sigur din punct de vedere ecologic

Putin: Nord Stream este sigur din punct de vedere ecologic
11-feb-2010

Premierul rus Vladimir Putin a declarat miercuri ca proiectul gazoductului Nord Stream, ce va transporta gaze naturale din Siberia catre Europa pe sub Marea Baltica, este fiabil si sigur din punct de vedere ecologic.

"Sunt sigur ca Nord Stream va deveni o ruta fiabila, sigura din punct de vedere ecologic si continua pentru aprovizionarea Europei cu hidrocarburi, sustinand stabilitatea energetica a intregului continent european", a afirmat Putin, potrivit Ria Novosti.

Premierul rus a facut aceste declaratii cu ocazia unui summit in Helsinki, unde a discutat cooperarea bilaterala cu oficiali din Finlanda, Lituania, Danemarca si Norvegia. Putin a sustinut ca securitatea ecologica a fost o prioritate a proiectului inca din primul moment.

Potrivit premierului rus, circa 100 milioane euro au fost cheltuite pentru evaluarea impactului ecologic asupra zonei prin care va trece gazoductul, ce masoara peste 40.000 de kilometri patrati. "Proiectul a avut un grad mare de deschidere si transparenta", a spus Putin.

Conducta va tranzita apele teritoriale a cinci state, toate acestea dandu-si acordul pentru proiect.

Merkel le cere statelor din UE sa sustina proiectul Nord Stream

Grupul Gazprom a semnat contracte de aprovizionare pe termen lung, prin intermediul Nord Stream, cu mai multe state din Uniunea Europeana, printre care Germania, Danemarca, Olanda, Belgia, Franta si Marea Britanie.

Potrivit consortiului Nord Stream AG, infiintat in 2005, cu scopul de a derula studiile de fezabilitate a proiectului si de a construi conducta, Nord Stream "se angajeaza sa protejeze ecosistemul Marii Baltice".

Putin asigura ca South Stream va fi terminat inaintea Nord Stream
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one