Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Pilotul avionului prăbuşit în Texas era pregătit "să pună capăt acestei nebunii"

Pilotul avionului prăbuşit în Texas era pregătit "să pună capăt acestei nebunii"
19-feb-2010
Mihaela Stoica, Iulia Roşu

Un avion privat de mici dimensiuni a intrat astăzi într-o clădire în oraşul Austin, capitala statului american Texas, potrivit lui Lynn Lundsford, unul dintre oficialii adminstraţiei federale a Aviaţiei, transmite CNN.

UPDATE: Joseph Andrew Stack, identificat de autorităţi ca fiind pilotul care a intrat cu avionul în clădirea Fiscului, avea un site în care se plângea de Fisc, de sistemul de sănătatea american şi de afacerile mari, scrie Los Angeles Times.

"Sunt în sfârşit pregătit să pun capăt acestei nebunii", a scris Stack într-un articol postat pe site-ul său, www.embeddedart.com. "Ei bine, domnule frate mai mare de la Fisc, să încercăm ceva diferit; ia jumătatea de kilogram din carnea mea şi dormi liniştit."

Site-ul său nu funcţionează în momentul de faţă din cauza "naturii sensibile a evenimentului din Texas" şi s "cererii FBI", potrivit anunţului postat pe site.

UPDATE: Pilotul avionului şi-a incendiat casa înainte de a intra intenţionat cu avionul în clădire, potrivit unui oficial federal, citat de CNN.

UPDATE: Poliţiştii investighează dacă prăbuşirea avionului de mici dimensiuni a fost un act intenţionat. Totuşi, purtătorul de cuvânt de la NTSB a declarat că: "nu putem confirma nimic acum".

Trei angajaţi Tesla, morţi în accident de avion

197 de oameni la un pas de moarte: un avion Airbus a avut trenul de aterizare stricat

A sărit din avion sub ameninţarea unui terorist

Autorităţile l-au identificat pe pilot ca fiind Joseph Andrew Stack, un bărbat în vârstă de 53 de ani. Poliţiştii încă nu ştiu dacă Stack este proprietarul avionului sau daca l-a furat. Se pare că bărbatul şi-a dat foc la casă înainte să se urce în avion şi să intre în clădirea Fiscului din Austin, unde se aflau peste 200 de angajaţi.

martor din apropierea zonei în care s-a petrecut accidentul a spus că aeronava zbura jos şi destul de rapid. "Am crezut iniţial că este un avion cu telecomandă, dar apoi am văzut fumul. Avionul părea sub control", a adăugat el.

În urma impactului cu avionul, clădirea cu şapte etaje a fost grav avariată, iar toate geamurile s-au spart. Din clădire iese fum, iar faţada, se pare că, s-a deplasat.

Agenţiilor de presă străine scriu despre 2 morţi, iar un responsabil al pompierilor spune că nu se ştie nimic despre două persoane din clădire.
Potrivit FOXNews, paramedicii au instalat un centru de triaj pentru a trata răniţi. Din primele informaţii, câţiva dintre cei aflaţi în clădire au fost răniţi grav. La faţa locului se află un întreg comandament de urgenţă format din poliţişti, pompieri şi medici.

KTBC raportează că la faţa locului sunt zeci de pompieri pentru a evacua oamenii, însă sunt unii care au rămas blocaţi la etajul al doilea.

Oficialii FBI au infirmat faptul că în clădire s-ar afla un birou al agenţiei, dar au precizat că este situat aproape de locul unde s-a prăbuşit avionul.

Oficialii FBI au mai afirmat că, la ora locală 10.30, nu existau indicii că ţinta ar fi fost biroul agenţiei sau că a fost un atac terorist.

"Clădirea se află în zona de zbor", a afirmat un purtător de cuvânt, adăugând că pare a fi "un accident".

Traficul în zonă a fost blocat.

sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one