Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Pentagonul ameninţă Iranul

19 aprilie 2010
Autor: Simona Diaconu

O lovitură asupra ţintelor nucleare din Iran reprezintă o „acţiune cu bătaie lungă”, scopul fiind oprirea programului nuclear derulat de Teheran, a declarat amiralul Mike Mullen, şeful statului major al armatei americane.

Declaraţia amiralului vine să sprijine o strategie pe care atât Pentagonul, cât şi administraţia Obama o privesc ca pe ultima soluţie la problemele pe care le ridică decizia Iranului de a continua programul nuclear.
sursa:http://www.evz.ro

Totuşi, afirmaţiile lui Mullen au fost făcute la numai o zi după ce preşedintele Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, a participat alături de elita militară a ţării la evenimentele dedicate Zilei Armate. Unul dintre principalele puncte de atracţie l-a reprezentat parada militară anuală, în cadrul căreia au fost etalate rachete capabile să lovească atât ţinte din SUA, cât şi din Israel.

Mahmoud Ahmadinejad a spus că Israelul, prin acţiunile sale, s-a înscris pe un drum care duce spre autodistrugere şi a cerut ţărilor occidentale să îşi retragă trupele din Orientul Mijlociu.
sursa http://www.evz.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one