Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Oficial de la Pentagon: Rusia stia de anul trecut ca Romania era una dintre optiunile pentru scutul american antiracheta

Oficial de la Pentagon: Rusia stia de anul trecut ca Romania era una dintre optiunile pentru scutul american antiracheta
de Carla Dinu HotNews.ro
Joi, 18 februarie 2010, 9:45 Actualitate | Internaţional

Statele Unite mai au o cale lunga de parcurs pana ca Rusia sa depaseasca scepticismul profund legat de planul lor de aparare antiracheta, dar acest lucru nu afecteaza eforturile de „resetarea” a relatiilor, a declarat adjunctul ministrului american al apararii, Alexander Vershbow, insarcinat cu afaceri de securitate internationala, intr-un interviu pentru agentia Reuters.

Moscova a cerut in repetate randuri clarificari la Washington privind forma concreta pe care o vor avea planurile sale de aparare antiracheta in Europa, exprimandu-si suprinderea atunci cand Romania s-a oferit in februarie sa gazduiasca pe teritoriul sau interceptoare racheta, scrie Reuters.

Informatiile ca si Bulgaria si-a exprimat disponibilitatea de a juca un rol in planul de aparare antiracheta american a sporit ingrijorarile Rusiei.

Alexander Vershbow a precizat ca Washingtonul nu a cerut pana acum Bulgariei sa gazduiasca elemente ale scutului american antiracheta. De asemenea, el a adaugat ca Moscova stia inca de anul trecut ca Romania era un posibil loc de instalarea a unor elemente ale scutului antiracheta.

”Asa ca nu credem ca a fost o surpriza atat de mare pe cat au prezentat-o unii”, a declarat oficialul de la Pentagon pentru Reuters.
sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one