Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Occidentalilor începe să le placă România

Occidentalilor începe să le placă România
Cătălina Mihai
Joi 4 feb 2010

În 2008, ţara noastră a fost a doua destinaţie de emigraţie pentru germani, în timp ce viitorii medici din Vest vin să se şcolească în Transilvania. După aderare, România a devenit a doua ţintă a emigranţilor germani, după Polonia, depăşind state precum SUA, Elveţia sau Austria.

Pentru prima dată în ultimii 24 de ani, numărul emigranţilor a fost, în 2008, mai mare decât numărul imigranţilor în Germania. Ca şi în 2007, destinaţia favorită a germanilor a fost Polonia, urmată în mod surprinzător de România şi abia pe poziţia a treia Statele Unite, potrivit unui raport al Biroului Federal de Migraţie publicat miercuri

sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one