Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Membrii unui grup de crimă organizată pregăteau asasinarea premierului bulgar

26 iulie 2010

Autor: CAPITAL Online
Publicat: 25 Iulie 2010
Vizionari: 472;

O grupare de criminalitate organizată, ai cărei lideri au fost reţinuţi vineri într-o operaţiune a Ministerului de Interne bulgar, primise cu câteva luni în urmă ordin să-l asasineze pe premierul Boiko Borisov, afirmă ediţia de duminică a cotidianului 24 Ceasa, citată de site-ul Novinite.com.

Mai mulţi membri ai grupării "Ucigaşii" au fost arestaţi vineri, printre ei numărându-se şi preşedintele Federaţiei bulgare de sumo, Petăr Stoianov, cunoscut drept Căpetenia.

Poliţia crede că dispune de dovezi solide conform cărora grupul l-a asasinat pe Iuri Galev, controversat preşedinte al unui club de fotbal, în iunie 2010, dar a comis şi alte şase asasinate.

Cotidianul 24 Ceasa afirmă că serviciile de informaţii americane au avertizat autorităţile bulgare, cu câteva luni în urmă, în legătură cu ordinul de asasinare a lui Borisov, care ar fi fost dat de "un grup de oameni de afaceri nemulţumiţi".

Borisov şi ministrul de Interne, Ţvetan Ţvetanov, care au susţinut sâmbătă o conferinţă de presă comună, nu au făcut nici o referire la un complot vizând asasinarea premierului.

Boiko Borisov a afirmat însă că ancheta va dezvălui legături cu multe crime, comise sau planificate membrii grupului, care au legătură cu traficul de droguri, prostituţie, industria silvică sau turism.

SURSA: Mediafax
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one