Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Kim Jong-il este paralizat parţial, spune un expert sud-coreean

24 martie 2010

Liderul nord-coreean Kim Jong-il suferă de blocaj renal, având nevoie de dializă, şi este paralizat parţial în urma unui accident vascular pe care l-a avut în 2008, spune directorul unui institut sud-coreean, citat de Mediafax.

Nam Sung-Wook, directorul Institutului pentru Strategia Securităţii Naţionale, afirmă că modul în care arată unghiile mâinilor lui Kim Jong-il indică faptul că dictatorul în vârstă de 68 de ani suferă de blocaj renal cronic, potrivit ziarului The Times. Institutul pentru Strategia Securităţii Naţionale are legături cu Serviciul Naţional de Informaţii sud-coreean.

"Kim Jong-Il suferă de diabet şi hipertensiune şi avem indicii că face dializă o dată la două săptămâni. Culoarea unghiilor sale arată că are blocaj renal cronic", afirmă Nam.

Potrivit expertului, liderul nord-coreean avea 86 de kilograme înaintea accidentului vascular suferit în august 2008. După o dietă care a durat trei luni, dictatorul avea 70-73 de kilograme la începutul anului 2009.

"Nu îi este uşor să îşi revină complet, din cauza vârstei înaintate. În cursul celei mai recente apariţii publice, pe 7 martie, Kim Jong-il îşi sprijinea palma dreaptă de cea stângă, aceasta din urmă părând paralizată", subliniază expertul
sursa http://www.romanialibera.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one