Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Iranul inaugureaza o noua uzina de productie a rachetelor cu raza scurta de actiune

e R.M. HotNews.ro
Duminică, 7 martie 2010, 10:20 Actualitate | Internaţional

Ministrul iranian al Apararii, Ahmad Vahidi, a inaugurat duminica, in Teheran, o noua uzina de productie a rachetelor cu raza scurta de actiune, care au ca scop distrugerea tintelor maritime, anunta site-ul televiziunii de stat, preluat de AFP.

Vahidi a precizat ca racheta Nasr 1 (Victorie) este capabila sa distruga "tinte cu o greutate de trei mii de tone".

"Este o racheta cu raza scurta de actiune care poate fi lansata de pe tarm dar si de pe diferite nave si, in viitor, de pe elicoptere si submarine", a precizat el.

Luna trecuta, Vahidi a inaugurat alte doua uzine, care produc rachete sol-aer Qaem si rachete sol-sol Toofan 5.

Programul iranian de dezvoltare a rachetelor a starnit ingrijorare in Occident, care se teme ca dezvoltarea capacitatilor balistice, la care se adauga stapanirea tehnologiei nucleare, ar putea permite Republicii islamice sa produca arma atomica.

Iranul neaga insa acest lucru, dar afirma in mod repetat ca are capacitatea de a ataca Israelul.

In decembrie, Teheranul a testat cu succes racheta Sejil 2, descrisa ca fiind un vector mai rapid al versiunii de racheta cu raza medie de actiune, ce poate lovi Israelul.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one