Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ianukovici: Un nou capitol se deschide în istoria Ucrainei

Ianukovici: Un nou capitol se deschide în istoria Ucrainei
8-feb-2010

Liderul opoziţiei proruse din Ucraina, Viktor Ianukovici, şi-a proclamat victoria duminică seara, după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Ucraina, afirmând că un "nou capitol" se deschide în istoria acestei foste republici sovietice

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să deschid un nou capitol în istoria ţării noastre", a declarat Ianukovici, exprimându-se în limba rusă în cadrul unei alocuţiuni televizate.

Adresându-li-se alegătorilor rivalei sale la alegerile prezidenţiale, premierul Iulia Timoşenko, el a promis că voturile lor vor fi "luate în considerare".

"Voi încerca să acţionez pentru a vă câştiga încrederea", a declarat el. "Voi face totul pentru ca ucrainenii, indiferent în ce regiune a ţării trăiesc, să se simtă în largul lor într-o ţară stabilă", a adăugat el.

"Voi demara reforme care să permită depăşirea crizei economice", a asigurat acesta.

Viktor Ianukovici a câştigat alegerile prezidenţiale de duminică din Ucraina, cu un avans de trei până la cinci puncte în faţa lui Timoşenko, potrivit a trei sondaje de opinie realizate la ieşirea de la urne.

sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one