Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ellen Tauscher, Departamentul de Stat: SUA intentioneaza amplasarea in Romania a 3 baterii de rachete, adica 24 de interceptori

Ellen Tauscher, Departamentul de Stat: SUA intentioneaza amplasarea in Romania a 3 baterii de rachete, adica 24 de interceptori
de Anne-Marie Blajan HotNews.ro
Marţi, 16 februarie 2010, 13:20 Actualitate | Esenţial

SUA intentioneaza sa instaleze in Romania 3 baterii de rachete interceptoare, care ar contine 24 de interceptori SM-3, insa aceasta chestiune este un subiect de negociere, a declarat subsecretarul de stat american Ellen Tauscher, citat de Omega.md.

“Vom pune in discutie ce anume va fi instalat in Romania. Eu presupun ca este vorba despre 3 complexe, ceea ce inseamna 24 de rachete de interceptare. In acelasi timp, toate acestea raman la ora actuala subiect de discutii“, a spus adjunctul secretarului de stat american.

Tauscher a facut precizari si in privinta Rusiei, aratand ca SUA a informat Rusia, "in mod consecvent", despre tot ce inseamna abordarea gradual adaptiva a sistemului antiracheta american si despre cele patru faze ale acestuia.

“Colegii mei din Rusia au fost informati despre vizita mea in Romania si despre intentia Presedintelui Obama de a propune Romaniei sa receptioneze in anul 2015 cea de-a doua faza a planului american etapizat de amplasare a sistemului antiracheta, care prevede crearea unei baze de rachete de interceptare SM-3, a unei baze terestre“, a precizat Ellen Tauscher.
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one