Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Departamentul de Stat saluta decizia Romaniei de a achizitiona avioane F-16

27 martie 2010

Decizia Romaniei de a achizitiona avioane F-16 va intari capacitatea de aparare interna si interoperabilitatea cu fortele NATO, a declarat un purtator de cuvant al Departamentului de Stat al SUA.

"Livrarea acestui sistem va spori considerabil interoperabilitatea Romaniei cu Statele Unite si cu celelalte state membre NATO, ceea ce va face din Romania un membru de si mai mare valoare, intr-o parte importanta a lumii, sustinand in acelasi timp nevoia legitima pentru propria aparare", a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat american, Darby Holladay.

"Achizitia va permite Fortelor Aeriene Romane modernizarea flotei invechite, prin achizitionarea de aparate noi si aflate in uz, ceea ce va asigura atat propria aparare aeriana a Romaniei, cat si sustinerea operatiunilor coalitiei".

Totodata, achizitia "va contribui la realizarea obiectivelor de politica externa si securitate ale Statelor Unite, prin intarirea capacitatii Romaniei, un aliat NATO", a adaugat purtatorul de cuvant american.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one