Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cutremur de 8,8 grade in Chile, alerta de tsunami in Chile si Peru

Cutremur de 8,8 grade in Chile, alerta de tsunami in Chile si Peru
de Redactia Stiri HotNews.ro
Sâmbătă, 27 februarie 2010,

Un cutremur cu magnitudinea de 8,8 grade Richter s-a produs simbata dimineata in Chile, transmite Reuters. Autoritatile au anuntat alerta de tsunami in Chile si in Peru, dar si un avertisment pentru Ecuador, Columbia, Panama, Costa Rica si Antarctica.

Institutul Geologic american (USGS) a precizat ca seismul s-a produs la ora locala 03:34:14, la o adancime de 35 de km. Initial, intensitatea cutremurului a fost estimata ca fiind de 8.5 grade. Seismul s-a produs la 115 km de Concepcion, al doilea oras ca marime din Chile, unde traiesc circa 200.000 de oameni, si la 325 km sud-vest de capitala Santiago.

Martori oculari citati de Reuters au declarat ca seismul a produs pene de curent in capitala Santiago de Chile. De asemenea, unele cladiri s-au prabusit la pamant. Din cauza interuperii comunicatiilor, nu se stie exact care sunt stricaciunile provocate de seism si daca s-au inregistrat victime.

Seismul a fost resimtit si in Argentina
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one