Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Coreea de Sud a inceput exercitii militare de proportii in Marea Galbena

5 aug 2010


de I.R. HotNews.ro
Joi, 5 august 2010, 7:11 Actualitate | Internaţional

​Coreea de Sud a lansat cel mai amplu exercitiu militar anti-submarin desfasurat pana in prezent, a anuntat armata, in ciuda amenintarilor Phenianului, relateaza BBC. Luna trecuta, Coreea de Nord a avertizat ca va recurge la represalii nucleare daca manevrele comune SUA - Coreea de Sud, ce au avut loc in iulie, vor continua.

Aproximativ 4.500 de persoane, 29 de nave si 50 de avioane sunt implicati in cele 5 zile de manevre din Marea Galbena, in apropiere de frontiera dintre cele doua state.

Seulul acuza Phenianul ca a scufundat o corveta sud-coreeana in primavara, atac ce a dus la moartea a 46 de militari.

"Scopul acestor exercitii este sa ne intarim raspunsul la provocarile asimetrice ale inamicului si capabilitatile operationale comune. Nu vom tolera niciun fel de provocare, iar exercitiile ne vor ajuta sa fim pregatiti pentru lupta," a declarat un oficial.

Disputa pe granita din Marea Galbena a dus la mai multe conflicte de-a lungul timpului. Frontiera a fost trasata de ONU la sfarsitul razboiului in 1953, insa Phenianul nu o recunoaste.
sursa :http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one