Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Coreea de Nord: Suntem gata sa distrugem SUA si Coreea de Sud

8-martie-2010

Coreea de Nord a anuntat, luni, ca trupele sale se afla in stare de alerta si sunt gata sa distruga Coreea de Sud si Statele Unite, de indata ce vor primi acest ordin.

Armata nord-coreeana sustine ca este "pe deplin pregatita sa distruga" Coreea de Sud si SUA, daca trupele acestora ii vor incalca cat de putin frontierele, in timpul exercitiilor militare comune ce au debutat luni, pe teritoriul sud-coreean, transmite AP.

"Ii vom zdrobi pe agresori fara mila", se arata intr-un comunicat de presa emis luni de Phenian, transmis de agentia oficiala de presa KCNA.

Coreea de Nord ameninta Sudul cu actiuni militare nemiloase

Anuntul Coreii de Nord vine in conditiile in care Statele Unite si Coreea de Sud au inceput, luni dimineata, un exercitiu militar de proportii, pe teritoriul sud-corean, in care este simulata desfasurarea in regim de urgenta a trupelor americane in peninsula coreeana.

Exercitiile militare sunt vazute ca o amenintare directa de catre Coreea de Nord, care le considera "o repetitie" la invadarea tarii.

Statele Unite si Coreea de Sud sustin ca exercitiile militare sunt strict defensive, insa regimul comunist de la Phenian a cerut anularea acestora.

Pe parcursul a 11 zile, 18.000 de militari americani si un numar nespecificat de soldati sud-coreeni se vor antrena impreuna folosind munitie de razboi.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one