Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Coreea de Nord a amplasat rachete cu rază lungă de acţiune în apropiere de frontieră

4 aug 2010

Coreea de Nord a mobilizat rachete de tip sol-aer cu rază lungă de acţiune în apropiere de frontiera sud-coreeană, a anunţat miercuri cotidianul Chosun Ilbo, citând o sursă militară de la Seul.

Potrivit cotidianului sud-coreean, mai multe rachete de tip SA-5 au fost aduse din provincia Hwanghae, din sud-vestul ţării, către frontieră, unde reprezintă un pericol potenţial pentru avioanele sud-coreene.

Aceste rachete au fost repoziţionate în martie, după scufundarea unei nave de război sud-coreene cu o torpilă nord-coreeană, în care au fost ucişi 46 de militari din Coreea de Sud.

Un purtător de cuvânt al armatei sud-coreene a refuzat să comenteze aceste informaţi.

Potrivit susei militare citate de Chosun Ilbo, rachetele amplasate la frontieră sunt destinate împiedicării unor atacuri din partea aviaţiei sud-coreene împotriva unor ţinte strategice din Nord.

Armata nord-coreeană ar fi achiziţionat aproximativ 350 de rachete de tip SA-5, cu o rază de acţiune de 250 de kilometri, dar şi aproximativ 20 de platforme de lansare, din fosta Uniune Sovietică, la sfârşitul anilor '80.

Torpilarea corvetei Cheonan, la 26 martie, atribuită Phenianului, a intensificat tensiunile în peninsulă, în contextul în care Coreea de Nord a părăsit de aproximativ un an negocierile multilaterale, care au scopul să convingă această ţară să renunţe la ambiţiile sale nucleare.

Regimul comunist, susţinut de China, a negat întotdeauna torpilarea navei.

Statele Unite şi Coreea de Sud efectuează, în prezent, manevre comune vizând să descurajeze Coreea de Nord. Aceste exerciţii au fost condamnate de regimul nord-coreean, care a ameninţat că va riposta cu o "puternică disuasiune nucleară".
sursa :http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one