Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

China se opune intalnirii dintre Obama si Dalai Lama

China se opune intalnirii dintre Obama si Dalai Lama
Miercuri, 03 Februarie 2010

Reprezenţii chinezi l-au avertizat pe şeful statului american că o eventuală întâlnire dintre el şi Dalai Lama ar eroda şi mai mult relaţiile americano-chineze, în contextul în care chinezii şi-au exprimat vehement dezacordul ca Washington-ul să alimenteze Taiwan-ul cu arme, potrivit site-ului Reuters.

Casa Albă a confirmat de curând că preşedintele Barack Obama urmează să se întâlnească cu liderul budist exilat Dalai Lama, etichetat de către chinezi ca fiind un separatist, pentru că pledează pentru independenţa Tibetului. Ca reacţie, China a avertizat că această mişcare va spori tensiunile dintre cele două mari puteri.
sursa http://stiri.rol.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one