Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

China şi-ar putea dezvolta capacitatea nucleară ca reacţie la scutul american antirachetă

China şi-ar putea dezvolta capacitatea nucleară ca reacţie la scutul american antirachetă
25-feb-2010

China şi-ar putea consolida capacităţile nucleare de care dispune pentru a contracara planurile Statelor Unite în domeniul apărării antirachetă, a declarat, miercuri, un expert militar rus, citat de RIA Novosti, în pagina electronică.

"La ora actuală, China dispune de un potenţial nuclear foarte limitat, dar contactele pe care le-am avut recent cu reprezentanţi ai armatei chineze arată că, dacă Statele Unite amplasează un sistem global de apărare împotriva rachetelor, în special în Orientul Îndepărtat, China îşi va dezvolta capacităţile ofensive", a afirmat generalul locotenent Ievgheni Bujinski, fost director adjunct al unui departament din cadrul Ministerului Apărării.

El nu a oferit detalii despre modul în care un potenţial sistem de apărare antirachetă ar putea fi contracarat cu arme nucleare sau cum ar putea fi acesta o ameninţare pentru China.

Până acum, Washingtonul a fost interesat mai ales de amplasarea unui scut antirachetă în Europa Centrală, susţinând că acesta este necesar pentru a contracara potenţiale atacuri din partea Iranului. În încercarea de a elimina îngrijorările Moscovei, preşedintele american, Barack Obama, a abandonat, anul trecut, planurile privind amplasarea de rachete interceptoare în Polonia şi a unui sistem de radar în Cehia.

La începutul acestei luni însă, România şi Bulgaria au afirmat că poartă negocieri cu administraţia Obama privind găzduirea pe teritoriile lor a unor elemente ale scutului american antirachetă, începând din 2015.

sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one