Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ce arsenal nuclear deţin britanicii, americanii şi francezii

27 mai 2010

Secretarul britanic pentru Afaceri Externe William Hague a declarat miercuri că Marea Britanie deţine 225 de arme nucleare din care doar 160 sunt operantionale în prezent. Tot el a adăugat că speră ca această declaraţie să contribuie la sporirea climatului de incredere între ţările care deţin arsenal nuclar, informează CNN citat de Hotnews.

Declaraţia oficialilor englezi a precedat-o pe cea a Statelor Unite care a făcut public faptul că deţin 5113 de arme nucleare. America a semnat şi un pact cu Rusia în această problemă, ambelele ţări angajându-se să îşi reducă arsenalul cu o treime.

Franţa a declarat în 2008 că deţine un număr de 300 arme nucleare.

Se ştie că şi China, India şi Pakistanul deţin un asemena tip de armament. Israelul este şi el suspectat, dar niciodată nu şi-a declarat puterea nucleară, iar Libia şi Africa de Sud au renunţat la programul de înarmare nucleară, sub supraveghere internaţională.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one