Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ce a descoperit comisia aviatică despre tragedia de la Smolensk

20 aprilie 2010

Aeronava prezidenţială poloneză, care s-a prăbuşit în timp ce încerca să aterizeze în vestul Rusiei, s-a lovit de copaci la aproximativ un kilometru depărate de capătul pistei, a anunţat vineri comisia comună aviatică, citată de RIA Novosti în pagina electronică, citata de Mediafax.


Aeronava, un avion tip Tu-154, s-a prăbuşit sâmbătă, încercând să aterize pe un aerodrom lângă Smolensk, în condiţii de ceaţă densă, provocând moartea preşedintelui polonez, Lech Kaczynski, a soţiei acestuia şi a altor 95 de persoane care se aflau la bord.

"Am stabilit că aeronava a avut primul contact cu copacii la o distanţă de aproximativ 1.050 de metri de pistă şi la aproximativ 40-50 de metri stânga de linia finală de apropiere", se arată în raportul comisiei privind ultimele rezultate ale investigaţiilor în curs asupra accidentului.

"Avionul a lovit un alt copac, cu aripa stângă, după 200 de metri şi s-a răsucit mult la stânga", se arată în raport.

"Majoritatea fragmentelor de avion sunt împrăştiate pe o zonă la aproximativ 350-500 de metri depărtare şi la 150 de metri stânga de pistă", continuă documentul.

Comisia a anunţat anterior că avionul a efectuat o singură încercare de aterizare, dezminţind informaţii de presă potrivit cărora acesta ar fi încercat să se apropie de pista de aterizare de trei sau patru ori.

Investigatori ruşi, experţi şi specialişti polonezi investighează împreună cauzele accidentului mortal. Procuratura militară poloneză a deschis, de asemenea, propria investigaţie asupra accidentului.

Potrivit comisiei, experţii vor avea o transcriere preliminară a înregistrării convorbirilor de la bord în aproximativ o săptămână, în pofida faptului că prelucrarea părţilor mai puţin clare ale ultimei conversaţii între membrii echipajului ar putea necesita o perioadă de timp mai mare.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one