Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Basescu si Zapatero au decis incheierea unui parteneriat strategic romano-spaniol

26 martie 2010

Presedintele Traian Basescu si presedintele Guvernului spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, au decis incheierea unui parteneriat strategic intre Romania si Spania, vineri, cu ocazia unei intalniri avute la Bruxelles.

Traian Basescu s-a intalnit cu seful Guvernului spaniol, vineri, in cadrul consultarilor bilaterale pe care Spania, ce asigura presedintia Consiliului Uniunii Europei, le are cu restul statelor membre UE, potrivit unui comunciat al presedintiei remis Ziare.com.

"Cu aceasta ocazie s-a decis incheierea unui parteneriat strategic romano-spaniol, care ar urma sa fie semnat cu ocazia vizitei la Bucuresti a presedintelui Guvernului spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero, in cursul acestui an", se arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a salutat eforturile presedintelui Consiliului European si ale Presedintiei spaniole de a identifica solutii de compromis care sa permita liderilor europeni sa agreeze la acest Consiliu cadrul general al Strategiei Europa 2020 pentru cresterea economica sustenabila si ocuparea fortei de munca.

Totodata, presedintele Traian Basescu a prezentat prioritatile Romaniei in plan european pentru aceasta perioada, cu accent pe promovarea strategiei Uniunii Europene pentru Dunare.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one