Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Avioane de recunoastere israeliene au survolat teritoriul Romaniei

20 martie 2010

Doua avioane de vanatoare F-16, apartinand fortelor aeriene ale Israelului, au patruns joi in spatiul aerian al mai multor tari din Europa de Rasarit, intre care si Romania, potrivit presei din Ungaria si Israel, citate de Agerpres.

Desi oficiali de la Budapesta au declarat initial ca aviatia militara israeliana are dreptul sa survoleze Ungaria, premierul Gordon Bajnai le-a cerut ministrilor de resort sa verifice imediat informatia aparuta in presa, potrivit purtatorului de cuvant

al guvernului ungar, Domokos Szollar.

Premierul ungar asteapta informatii exacte din partea ministrilor de externe, al apararii si transporturilor, conform aceluiasi purtator de cuvant.

Potrivit armatei ungare, avioanele israeliene s-au apropiat de pista de decolare-aterizare de pe aeroportul international Ferihegy din Budapesta, dar fara sa aterizeze. Apoi au virat si au parasit teritoriul Ungariei, transmite Canalul 2 al ITV.

Publicatia Magyar Nemzet informeaza, citand o sursa sub rezerva anonimatului, despre patrunderea celor doua avioane in spatiul aerian
al Ungariei, insotindu-si textul cu fotografia a doua avioane israeliene care au efectuat un zbor deasupra Ungariei.

In afara de Ungaria, avioanele israeliene au fost depistate joi si in spatiul aerian al Turciei, Bulgariei si Romaniei.

Potrivit presei ungare, avioanele israeliene de recunoastere au survolat spatiul aerian al tarilor europene cu scopul de a culege date. Mass-media relateaza ca la bordul acestora se afla instalate echipamente pentru culegere de informatii, detectare si monitorizare a miscarilor obiectivelor de mici dimensiuni la sol.

Autoritatile din Turcia, Bulgaria si Romania, in spatiul aerian al carora au fost detectate avioanele israeliene, nu au facut nicio declaratie cu privire la acest incident.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one