Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ponta, criticat in partid pe tema educatiei

30 martie 2010


Okazii.ro
Neparticiparea presedintelui Partidului Social-Democrat la dezbaterea organizata la Parlament pe tema proiectului de lege a invatamantului i-a adus multe critici din partea colegilor.

Habar nu avem daca acestia au avut curajul sa i-o si spuna in fata, dar va dezvaluim ce am cules de pe culoarele pesediste. Oamenii afirma ca liderul lor a gresit, deoarece Traian Basescu se va folosi de neparticipare pentru a arata opiniei publice ca PSD nu vrea sa puna umarul la edificarea reformei din educatie.

In plus, se aude ca Ponta nu s-a dus la dezbatere din ambitie. Adica de ce sa raspunda el dorintei sefului statului de-a-si prinde de mantie un eventual succes? Atitudine pe care i-a criticat-o, se pare, inclusiv Ion Iliescu.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one