Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Melania Vergu, demisă de Funeriu

4 iunie 2010

Ministrul Daniel Funeriu a demis-o în aseară pe consiliera sa, Melania Mandas Vergu, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul ministerului Educaţiei.

Sursa: MediafaxMinistrul, prin OMECTS nr. 4035, din data de 3 iunie 2010, a dispus eliberarea din funcţie a consilierului personal, începând cu data de 3 iunie 2010.

Firma consilierei ar fi primit un proiect de patru milioane de euro pentru a derula programe de formare profesională în şcolile din România, domeniul în care Vergu deţine o funcţie publică. Potrivit unui document obţinut de Realitatea TV, Melania Mandas Vergu s-ar fi folosit de funcţia sa în derularea acestui proiect.

Afaceri sau funcţie?

Funeriu îi dăduse anterior un ultimatum consilierei sale să aleagă între funcţia publică şi afacerile personale.

Melania Vergu declara, ieri, că nu-şi va da demisia şi nici nu ştie despre faptul că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, ar fi decis s-o demită.

"Nu-mi voi da demisia, pentru că nu am făcut nimic ilegal. Juriştii au confirmat acest lucru. Ministrul Educaţiei poate lua orice decizie doreşte, dar până la această oră nu am fost informată că în minister ar exista un act prin care aş fi eliberată din funcţie", a mai spus Melania Vergu, citat[ de Mediafax.

Ea a mai spus că va da în judecată televiziunile şi jurnalele care au relatat despre cazul său, acuzându-le de calomnie, denigrare şi prejudiciu de imagine.

"Resping orice acuzaţie adusă de aceşti jurnalişti. Nu am încălcat nicio lege. Rămân în minister, nu pentru că ţin la scaun, ci pentru a dovedi tuturor că am dreptate", a afirmat Melania Vergu, consilier personal al ministrului Educaţiei din 27 decembrie 2009.


sursa :http://www.evz.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one