Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Funeriu face site si videochat pentru Legea Educatiei

22 martie 2010

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a dat luni asigurari ca profesorii din Buzau isi vor primi banii restanti si ca ministerul are resurse pentru plata salariilor cadrelor didactice pe 2010, si a anuntat ca va fi lansat un site special dedicat noii Legi a Educatiei Nationale.

Intr-o scurta conferinta de presa, ministrul a anuntat ca situatia cadrelor didactice din Buzau care din diferite motive nu si-au primit cele 17 procente din salariu cuvenite in baza legii 330, se va rezolva.

De asemenea, el le-a cerut tuturor dascalilor sa nu participe la protestul lansat de sindicate incepand de luni si sa treaca notele elevilor in cataloage, in conditiile in care negocierile pe tema legii salarizarii unitare vor continua si in zilele urmatoare.

Totodata, ministrul Daniel Funeriu a anuntat ca in scurt timp va fi lansat site-ul special www.unpasinainte.edu.ro dedicat promovarii proiectului Legii Educatiei Nationale, aflat incepand de pe 18 martie in dezbatere publica.

"Veti regasi legea si principalele masuri explicate pe intelesul tuturor. Va exista si un forum de discutii si un chat in care ma angajez ca zilnic, o ora, sa discutam cu cei interesati", a anuntat ministrul, precizand ca ii asteapta la discutii pe toti partenerii sociali implicati direct in punerea la punct a acestui proiect, sindicate, organizatii de parinti, elevi si studenti.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one