Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ce universitati straine isi deschid portile pentru studentii romani

Programele a peste 60 de universitati de prestigiu vor fi prezentate tinerilor din Romania
Aida Danaila
Joi, 11 Martie 2010
» Elevii si studentii interesati sa urmeze cursuri in strainatate pot afla in cadrul celei de-a sasea editii a RIUF (Romanian International University Fair) toate informatiile privind programele de studii oferite de peste 60 de universitati din strainatate. Totodata, studentii din anii terminali pot afla oportunitatile de studii postuniversitare la universitati celebre, majoritatea fiind prezente la a doua editie a RIMME (Romanian International Master & MBA Exhibition).

RIUF se va desfasura in trei centre mari


universitare din Romania, si anume: in Bucuresti, pe 13 si 14 martie, la Sala Palatului; in Timisoara, pe 16 martie, la Hotel Timisoara; in Iasi, pe 18 martie, la Hotel Unirea. Cea de-a doua editie a RIMME va avea loc astazi, in Bucuresti, la Hotel Intercontinental. Printre cele mai renumite institutii de invatamant care vor fi prezente la editiile din acest an ale RIUF si RIMME se numara: Stanford University, Yale University si Pepperdine University, din SUA London Metropolitan University, University of Essex si University of Kent, din Marea Britanie INSEAD, Reims
Management School si Université d’Orleans, din Franta Maastricht School of Management, Tilburg University si University of Groningen, din Olanda Diplomatische Akademie Wien si Webster University, din Austria Consortiul Baden-Wurttemberg si Jacobs University Bremen, din Germania École Hôtelière de Lausanne si "Cesar Ritz" Collèges Switzerland, din Elvetia Politecnico di Milano si Istituto Europeo di Design, din Italia.


Acestea sunt doar cateva exemple, tinerii romani avand ocazia, in cadrul targurilor, de a intalni mult mai multi reprezentanti ai universitatilor din strainatate. In privinta specializarilor, tinerii romani au la dispozitie o paleta extrem de bogata, precum Administrarea afacerilor, Afaceri internationale, Comert electronic, Comunicare globala, Contabilitate judiciara si de investigatii, Design, e-Business, Economie politica, Estetica si terapii de infrumusetare, Securitatea retelelor, Finante si investitii, Informatica, Inginerie, Inovatie si antreprenoriat, Management turistic si hotelier, Managementul organizatiilor culturale, Mass-media si comunicare, Psihologie organizationala, stiinte naturale – biomedicina, stiinte sociale, Strategii si politici publice, Studii americane, Studii islamice si orientale, Studii multimedia, Telecomunicatii si tehnologia informatiei.Evenimentele – organizate de Grupul EDUCATIVA – le ofera tinerilor romani accesul la o varietate bogata de programe de studii internationale, materiale si servicii de consiliere educationala, burse private si guvernamentale, prezentari si seminarii interactive, cursuri de limbi straine si multe alte oportunitati oferite de parte-nerii evenimentului. "In fiecare an le oferim vizitatorilor sansa de a afla cum sa aplice la un program international, cum se pregateste un dosar de admitere, cum este viata de student in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franta sau Germania si, evident, posibilitatea de a compara oportunitatile academice si de cariera oferite de universitatile din Romania cu cele ale universitatilor internationale. RIUF si RIMME reprezinta ocazia unica de a dialoga pe tema studiilor internationale cu sute de persoane abilitate sa ofere informatii corecte si relevante, consiliere personalizata, exemple personale/povesti de succes, analize de bune practici si, cel mai important, inspiratie si entuziasm", a declarat Alexandru Ghita, presedintele Grupului EDUCATIVA.

» 16 institutii franceze
Din datele existente, se pare ca si anul acesta Franta va fi tara cel mai bine reprezentata, cu 16 institutii participante. Printre acestea se numara Universitatea din Lyon, SKEMA Business School, AUDENCIA School of Management, ESIGELEC Rouen, ISIMA etc. scolile prezente acopera ansamblul disciplinelor: stiinte umaniste si sociale, stiinte ingineresti, sport, formari pentru cadre didactice, arta dramatica, stiinte politice, management si comert, jurnalism, informatica etc.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one