Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Editorial: Cum poate castiga PD-L alegerile

11 iunie 2010

Cam mare deranjul Opozitiei in acest joc de imagine la care participa, alaturi de suflarea politica aflata la putere si figurantii carora le pleznesc inimile privind la dansii, pentru a transforma criza-austeritatea-deficitul-tarisoara-pensionarul-bugetarul-maiculita-crima-Elena in capital politic.

Toata lumea vrea, fireste, sa scoata patria la liman fara limba scoasa si ochii dati peste cap, dar cel mai tare vrea sa-si salveze fundul. Traian Basescu si compania cu speranta ca le iese figura si la alegeri vor putea sa afirme ca au luat cele mai nepopulare masuri, dar, iata, nu s-au inselat, pentru ca de la pamant, avem o singura directie, in sus, si partidele de opozitie cu increderea ca daca-si vor rupe gleznele, au un singur traseu: spre putere.

Ma gandesc insa la un lucru: de ce nu le face presedintele jocul? Pentru ca ar periclita si mai tare situatia economica, fireste, si cu ochii pe o criza politica, oficialii FMI, reprezentantii UE si ai pietelor financiare, basca investitorii, putini cum sunt, ne vor pune cruce. Interesul national inainte de toate.

Insa, in numele acestuia au operat pana acum, si, de atata dedicatie, iata unde am ajuns: in miezul unui esec rasunator. Bugetul de pensii era costeliv si in urma cu un an si jumatate, aparatul birocratic era la fel de grasut, dar stimabilii au cam dormit pe dansii.


Cum datul mustelor afara e un sport national - cresterea economica din timpul mandatului liberalilor nu e nici pe departe rezultatul implementarii unor mecanisme, a fost bazata pe consum - cred ca, indiferent cine ar fi la putere, ar avea aceeasi foaie de parcurs.
Asa ca pentru a salva partidul, Traian Basescu ar putea face un experiment. Cum Europa nu va lasa Romania sa se prabuseasca, atata vreme cat 80 la suta din produsele alimentare de pe piata noastra provin din spatiul comunitar, daca as fi in locul sau, as retrage actualul guvern.

I-as lasa pe socialisti si liberali, care cer puterea la televizor, dar in particular se roaga sa nu o capete, sa conduca tara. Sa se descurce cu deficitul pulverizat in 2008, sa renegocieze acordul cu FMI, daca le da mana, sa aplice alternativa, daca aceste masuri de austeritate sunt rodul incompetentei (in materie de reducerea pensiilor, subscriu).

Si as sta frumusel in Opozitie, incercand sa pun cate ceva pe mine, convins fiind ca de la putere, in aceasta nefericita conjunctura, nu pot castiga alegerile. Ce spuneti de acest scenariu?
sursa :http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one