Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Catalin Avramescu: Crin Antonescu e din alt film

9 iunie 2010

Consilierul prezidential Catalin Avramescu il ironizeaza pe liderul PNLCrin Antonescu pentru ca s-a aratat dornic sa preia functia de premier in eventualitatea caderii Guvernului Boc, spunand ca acestea sunt discutii de tip "guvernul din Cismigiu" si ca Antonescu "e din alt film".

"Omul asta nu a castigat nici macar colegiul in care a candidat, iar la prezidentiale a fost pe locul trei. Vrea sa fie premier, pe baza de ce? De 16%, cat a obtinut la parlamentare? Democratia se face cu legitimitate, cu voturi. Se trage linia si numeri voturile din spate", a declarat Avramescu intr-o emisiune la Vox News.

Crin Antonescu: PNL e dispus sa isi asume singur guvernarea

Consilierul prezidential a mai explicat ca Romania este republica semi-prezidentiala iar cel care desemneaza premierul este presedintele, in niciun caz nu se propune el singur.

"Din 1991 se stie treaba asta, dar domnul Antonescu nu a aflat", a mai comentat ironic Catalin Avramescu, reamintind ca si in campania electorala pentru prezidentiale Crin Antonescu "incerca sa prezinte cursa ca fiind o alegere si pentru primul ministru", introducandu-l si pe Klaus Johannis in jocul electoral.

"Presedintele numeste primul ministru. Propunerea e neserioasa complet. Stiti, romanul are o expresie, pentru situatiile cand cineva este intr-o asemenea eroare:'asta e din alt film'", a mai spus amuzat consilierul prezidential.

"Cum, ai al treilea partid, la mare distanta de primele doua, si tu imparti functii? Acestea sunt discutii de tipul guvernul din Cismigiu(...)Ar fi bine sa isi asume mai intai prezenta in Parlament, ca sunt unii care nu trec pe acolo nici in ziua de leafa", a mai spus Avramescu.
sursa :http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one