Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Vladescu: Si lui Basescu ii scade salariul! Nu e drept ca cei din privat sa plateasca huzurul de la stat

8 mai 2010

Nu ne mai putem intinde mai mult decat ne este plapuma si nici nu se poate ca sectorul privat sa plateasca pentru huzurul de la stat. Asa explica ministrul Finantelor decizia de a taia la sange cheltuielile cu salariile si pensiile, in loc de a mari taxele platite de toti.
Masurile la care se angajeaza Romania vor duce la o adevarata revolutie in sectorul bugetar, iar pentru a fi puse in aplicare este nevoie de un pachet de legi nou-noute. Iar de aceasta data , cei care sunt "mai sus" vor plati mai mult, promite Sebastian Vladescu, intr-un interviu acordat Stirilor PRO TV si incont.ro.
Salariile vor scadea cu 25%, ne spune ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.

Este cazul tuturor bugetarilor, mai putin al celor care prin reducere ar cobori sub salariul minim pe economie. Pentru acestia, reducerea se opreste la salariul minim pe economie. Iar in ceea ce-i priveste pe pensionari, se va reduce valoarea pensiei platite. Astfel, punctul de pensie se modifica, fiind redus cu 15%.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one