Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Vladescu insista: Numarul bugetarilor trebuie sa scada la 1,26 milioane in 2011

20 mai 2010

Numarul bugetarilor va scadea in medie de la 1,36 milioane in acest an, la 1,26 milioane in 2011, potrivit scrisorii de intentie convenita cu FMI, a declarat, ieri seara, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, la Realitatea TV.

PUBLICITATE:

"Fata de 1.360.000 de bugetari in acest an, trebuie sa ajungem la o medie de 1.260.000 de bugetari in 2011, iar fondul de salarii va trebui sa ajunga la 39 de miliarde de lei", a spus Vladescu.

Ministrul Finantelor a precizat ca vor avea loc disponibilizari in sistemul bugetar atat in 2010, cat si in 2011. "Vorbim despre reducerea salariilor de la nivelul tuturor bugetarilor, discutam despre restructurarea la nivelul tuturor administratiilor publice", a spus Vladescu.

"Anul acesta mergem in paralel cu reducerea salariilor si disponibilizarile", a adaugat acesta.

Ministrul Finantelor a precizat ca "a da afara toti ministrii si secretarii de stat ar presupune o economie de cateva milioane de euro", in conditiile in care Romania trebuie sa reduca in acest moment din cheltuieli mai mult de doua miliarde de euro.

Tot ieri, Sebastian Vladescu a afirmat la intalnirea cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor, ca masura reducerii salariilor bugetarilor si a pensiilor se va aplica pana la jumatatea anului viitor, a declarat secretarul general al CSDR, Sabin Rusu, potrivit NewsIn.

Vladescu a mai spus, conform acelorasi surse, ca din a doua jumatate a anului viitor se asteapta o revigorare a economiei, astfel incat salariile si pensiile sa inceapa din nou sa creasca.

"La intalnirea de astazi (marti - n.r.), am fost surprinsi sa aflam ca reducerile salariilor si pensiilor nu sunt numai pentru anul acesta, ci si pentru prima jumatate din 2011, dupa care ministrul Vladescu se asteapta la o redresare economica", a mai spus Rusu.
sursa http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one