Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Vlădescu va scădea "dobânda" pentru neplata taxelor. Vezi la ce nivel se gândeşte

Vlădescu va scădea "dobânda" pentru neplata taxelor. Vezi la ce nivel se gândeşte
10-feb-2010

Firmele care nu reuşesc să-şi plătească obligaţiile fiscale la timp ar putea plăti o dobândă penalizatoare mai mică, de până la 0,03 la sută, faţă de 0,1 la sută în prezent. Declaraţia a fost făcută de ministrul Finanţelor, Sebastian Vladescu, în cadrul unei întâlniri cu investitorii italieni din România.

Reducerea dobânzii penalizatoare a fost solicitată de reprezentanţii mediului de afaceri care au reclamat faptul că dobanda poate ajunge la 36% pe an, de mai mult de trei ori mai mare decât dobânda de referinţă. Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu a declarat că problema se află în analiză şi că o decizie va fi luată cât de curând.

"De exemplu reducerea dobânzii penalizatoare de la 0,1% la 0,05% sau chiar mai jos. Nu ştiu poate 0,03%", a declarat ministrul de finanţe, Sebastian Vladescu.

sursa http://www.money.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one