Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Venituri de până la 22.000 de lei în ministerul lui Videanu

29 mai 2010

Autor: CAPITAL Online
Publicat: 28 Mai 2010
Vizionari: 561;

Aproape toţi consilierii personali ai ministrului Economiei şi-au suplimentat în aprilie veniturile din calitatea de reprezentanţi ai altor structuri ale insituţiei, unul dintre aceştia încasând un venit net suplimentar de 22.083 lei, de trei ori ori mai mare decât salariul brut al ministrului.

Consilierul ministrului Economiei, Monica Maurer, a încasat în aprilie suma de 22.083 lei, din calitatea de membru al Comitetului de Finanţări, Garanţii şi Asigurări de la Eximbank.

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, are un salariu brut de 7.643 lei.

Cei nouă consilieri personali ai ministrului Economiei au avut în aprilie salarii brute cuprinse între 1.385 lei şi 3.876 lei, însă opt dintre ei au încasat suplimentar sume cuprinse între 47 lei şi 22.083 lei, potrivit datelor publicate vineri de instituţie.

De asemenea, cei cinci secretari de stat ai instituţiei au salarii brute de 6.691 lei, însă patru dintre aceştia au obţinut venituri suplimentare din reprezentarea ministerului în "structuri constituite la nivelul altor unităţi" în valoare de 22.092 lei, 18.500 lei, 10.296 lei, respectiv, 840 lei.

Directorul de Cabinet al lui Videanu, care are un salariu brut de 3.461 lei, a avut un venit suplimentar în aprilie de 19.750 lei. Directorul de Cabinet al ministrului este Marian Ţurlea.

Şeful Direcţiei generale de energie, petrol şi gaze din minister a avut în aprilie un salariu brut de 6.954 lei, la care s-au adăugat 4.200 lei. Totodată, un director din cadrul Direcţiei de energie, al cărui salariu brut a fost de 3.846 lei, a primit pe lângă salariu, suma de 8.534 lei.

Directorii adjuncţi ai Autorităţii de management pentru programul operaţional "Creşterea competitivităţii economice", prin care sunt gestionate fonduri europene, au avut în aprilie salarii brute cuprinse 5.922 lei şi 6.192 lei, în timp ce directorul general al acestui organism a avut un salariu brut de 6.954 lei.

"În conformitate cu deciziile referitoare la diminuarea efectelor crizei economice, adoptate de Guvern, veniturile suplimentare încasate până la sfârşitul anului 2010, din indemnizaţiile reprezentanţilor ministerului în societăţile din domeniul energetic, la care statul deţine, în urma procesului de privatizare, un pachet minoritar de acţiuni, vor fi donate la Fondul de solidaritate", se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei.

DETALII:
Pentru a vedea lista completă a salariilor publicată de Ministerul Economiei, click aici
sursa http://www.capital.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one