Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Udrea vrea penalizarea firmelor care contestă licitaţiile publice

4-MARTIE-2010

Potrivit ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, se poate întâmpla ca rezultatul licitaţiei să nu fie corect, dar acest fapt nu justifică contestarea ei.


Elena Udrea
“A devenit o meserie să conteşti rezultatul unei licitaţii. Vrem ca firmele care abuzează de contestaţii la Ministerul Dezvoltării să fie depunctate la următoarele licitaţii şi vom aplica această metodă”, a declarat Udrea, la conferinţa Talks About Construction.

Ea a spus că majoritatea contestaţiilor sunt făcute pentru ca firmele respective să beneficieze de avantaje materiale de la câştigătorii licitaţiei. “Ştiu că se tranzacţionează contestaţiile pentru a lua bani de la firma câştigătoare pentru a îşi retrage contestaţia. Se poate întâmpla ca rezultatul licitaţiei să nu fie corect, dar problema este că a devenit o regulă să conteşti o licitaţie”, a afirmat Udrea.

Ministrul a mai spus că aceste contestaţii duc la “prelungiri nesfârşite” a termenelor de finalizare a proiectelor, care dacă sunt finanţate din bani europeni fondurile pot fi pierdute.
sursa http://www.cotidianul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one