Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Udrea: "Este momentul să vindem tot ce avem, tot ce putem vinde"

Autor: CAPITAL Online
Publicat: 27 Martie 2010
Vizionari: 860;

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, susţine că ar trebui privatizate toate unităţile din turism pe care statul le mai deţine şi a putea atrage astfel noi investitori în acest domeniu, transmite corespondentul Mediafax.

"Este momentul să vindem tot ce avem, tot ce putem vinde, pentru că se pare că nu avem aşa oferte atractive pentru adevăraţii investitori în turism, nu cei care au tot cumpărat ca să facă afaceri imobiliare. Cred că este momentul să încercăm să dăm toată infrastructura de turism care se află încă în proprietatea statului şi este foarte prost administrată, a ajuns într-o stare de degradare care nu mai poate funcţiona", a declarat Udrea, vineri, la Costineşti.

Ministrul a dat exemplul Bulgariei, care a realizat o privatizare reuşită în turism, aceasta fiind una din cheile de reuşită în acest domeniu ale vecinilor noştri.

"Să încercăm să privatizăm în mod absolut transparent şi, în general, să încercăm să aducem investitori fie de pe piaţa internă, dar mai ales dintre investitorii de afară, care fac turism de mult timp şi ştiu cum se face. Bulgaria a privatizat inteligent şi uitaţi cum le merge turismul de litoral", a mai spus Udrea.

SURSA: Mediafax
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one