Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Tractoare chinezeşti, made in România

22 iunie 2010

Compania chineză Hoyo a început producţia de tractoare la uzina din Râşnov (judeţul Braşov), iar prima serie de vehicule va fi finalizată la mijlocul lunii iulie, odată cu terminarea lucrărilor la secţa de montaj a fabricii, a declarat ieri directorul executiv al constructorului, Denisa Vasilescu, citată de Mediafax.
Producţia de tractoare a fost amânată în mai multe rânduri, din luna decembrie 2009, din cauza unor întârzieri la lucrările de la secţia de montaj. Reprezentanţii companiei au precizat că la uzina din Râşnov, care a fost inaugurată în luna septembrie 2009, se vor produce anual peste 20.000 de tractoare.

Compania va fabrica opt tipuri de tractoare cu capacităţi cuprinse între 25 şi 120 de cai putere şi preţuri pornind de la 6.500 de euro.

sursa :http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one