Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

TOP: Cele mai mari salarii oferite pe site-urile de recrutare din România

TOP: Cele mai mari salarii oferite pe site-urile de recrutare din România
Autor: Redacţia CAPITAL
Publicat: 31 Ianuarie 2010

Deşi criza a adus reduceri salariale şi blocarea angajărilor în multe companii, există pe piaţă destule joburi incitante, cu salarii pe măsură. Revista „Capital” a realizat un top al celor mai mari salarii oferite pe site-urile de recrutare de personal din România.

DIRECTOR FINANCIAR
4.000 – 7.000 EURO

Oferta de an gajare, postată pe site-ul My job.ro, este adresată can didaţilor interesaţi de poziţia de conducere a de partamentului financiar-con tabil din cadrul unei companii prezente pe piaţa românească. Pachetul salarial variază în funcţie de diversele cunoştinţe şi responsabilităţi asumate de persoana care va fi selectată. Potrivit Myjob.ro, pentru fiecare dintre funcţiile de conducere afişate pe site sunt înregistrate între 40-50 şi 150 de aplicaţii.

SENIOR SYSTEM ARHITECT
3.543 EURO

Potrivit informaţiilor prezentate pe BestJobs.ro, candidaţii la această poziţie trebuie să aibă cunoştinţe de software în domeniul arhitecturii, de infrastructură de calcul şi de comunicaţii, tehnologii şi limbaje de programare. În atribuţiile sale vor intra elaborarea de soluţii integrate pentru proiecte complexe, dar şi prezentarea şi susţinerea, în faţa clienţilor sau partenerilor, a unor proiecte de sistem.

SOFTWARE CONSULTANT
2.917 EURO

Dacă au studii în domeniu şi ex perienţa ne cesară, as piranţii la acest salariu pot opta, conform site-ului de recrutare BestJobs, pentru poziţia de software consultant. Persoana selectată îşi va putea exercita funcţia fie ca angajat individual, fie ca parte a unei firme de consultanţă de software. Jobul presupune implementarea de programe personalizate specifice businessului sau procesului de organizare, cu scopul de a creşte eficienţa şi de a reduce personalul şi cheltuielile.
sursa http://www.capital.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one