Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Timothy Geithner (SUA): Riscul unei recesiuni in W se afla la cel mai redus nivel din ultimul an

Timothy Geithner (SUA): Riscul unei recesiuni in W se afla la cel mai redus nivel din ultimul an. Incepem procesul de vindecare
de R.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 6 februarie 2010, 14:44 Economie | Finanţe & Bănci

Secretarul american al Trezoreriei, Timothy Geithner, afirma ca riscul ca Statele Unite sa se confrunte cu o recesiune in W se afla la cel mai redus nivel din ultimul an, apreciind totodata ca relansarea care a debutat anul trecut marcheaza inceputul "procesului de vindecare" al celei mai puternice economii a lumii, relateaza AFP.

Intr-un interviu acordat televiziunii ABC, Geithner a fost intrebat care este riscul aparitiei unei recesiuni in W.

"Riscul ca acest lucru sa se intample este mult, mult mai redus decat a fost in ultimele 12 luni", a raspuns el.

"Ne aflam intr-un moment in care economia a progresat cu un ritm de aproape 6% din produsul intern brut in trimestrul IV al anului trecut, cel mai rapid ritm in ultimii zece ani, deci incepem procesul de vindecare", a adaugat oficialul american.

El a precizat insa ca, pentru moment, guvernul isi mentine doctrina de a sprijini mediului economic. "Vom ajuta la ghidarea economiei pana in punctul in care vom fi siguri nu numai de crestere, ci pana cand vom vedea aceasta crestere transpusa in locuri de munca", a subliniat Geithner.

Aceste declaratii intervin dupa ce cifrele oficiale publicate vineri au indicat ca prima economie a lumii a continuat sa piarda locuri de munca, in decembrie si ianuarie, desi Produsul Intern Brut a crescut, in cifre anualizate, cu 5,7% in ultimul trimestru al anului, potrivit unei prime estimari.
sursa http://economie.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one