Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Seitan: Salariile brute ale militarilor si politistilor vor creste cu 5,5% anul vitor pentru a majora baza de contribuabili la sistemul de pensii

Seitan: Salariile brute ale militarilor si politistilor vor creste cu 5,5% anul vitor pentru a majora baza de contribuabili la sistemul de pensii
Adelina Mihai
18.02.2010 - 14:36

Salariile brute ale militarilor si politistilor vor creste cu 5,5% anul vitor, pentru a majora baza de contribuabili la sistemul de pensii, a declarat joi ministrul Muncii, Mihai Seitan.
El a precizat ca banii pe care ii va aloca statul pentru aceste cresteri salariale ( care nu se vor reflecta in veniturile nete ale beneficiarilor ) reprezinta un cost mai mic decat bugetul alocat in prezent pentru pensiile speciale.
Astfel, cei 250.000 de militari, politisti si angajati ai serviciilor secrete vor contribui din 2011 la fondul de pensii.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one