Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Seitan: Alocatiile pentru copii, calculate dupa venitul parintilor

Seitan: Alocatiile pentru copii, calculate dupa venitul parintilor
19-feb-2010

Alocatiile lunare pentru copii vor fi acordate diferentiat in functie de veniturile obtinute de parinti, incepand cu 2011, a declarat Ministrul Muncii Mihai Seitan, potrivit RTV.
Ministrul a declarat ca nu toti copii vor mai primi alocatii, referindu-se la copiii a caror parinti au venituri mari.

Actul normativ este momentan in lucru si nu s-a stabilit un plafon de la care alocatiile sa nu mai fie date, a mai precizat ministrul Seitan.

Astfel, copiii care provin din familii cu venituri salariale mai mici de 1.500 de lei pe lună vor primi o alocaţie în valoare de 150 de lei. Aceasta va scădea pe măsură ce veniturile părinţilor cresc. Copii care provin din familii cu venituri salariale de peste 6.000 de lei pe lună ar urma să primească o alocaţie de 30 de lei, cu zece lei mai mică decât în prezen
sursa :http://stiri.rol.ro/
Plenul Senatului a votat o propunere legislativa, anul trecut in octombrie, potrivit careia indemnizatiile sa fie acordate in functie de veniturile părinţilor.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one