Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Sebastian Vladescu: Romania nu risca sa piarda bani de la Uniunea Europeana

Cristina Stoian
05.03.2010 - 09:52

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a anuntat ca nu suntem in pericol de a pierde bani de la Uniunea Europeana, in ciuda cifrelor actuale, care arata ca doar 2%-3% din sumele alocate de la Bruxelles au fost absorbite.
"Romania nu risca sa piarda bani de la Uniunea Europeana. In zona agricola lucrurile incep sa functioneze, trebuie doar sa fim atenti la sistemul de distributie a fondurilor pentru a nu ne trezi mai tarziu ca trebuie sa restituim banii. Mai mult, pe fondurile structurale, cu exceptia sectoarelor transporturi si mediu, nu avem probleme din punct de vedere al cantitatii de proiecte depuse", a declarat Sebastian Vladescu in cadrul evenimentul "Cum sa iei bani de la UE?

Invata de la firmele care au primit finantare europeana", organizat de ZF in parteneriat cu Banca Transilvania si Noer.
Ministrul finantelor a mentionat ca sistemul de absorbtie a sumelor europene poate fi imbunatatit astfel incat in 2015 sa nu pierdem niciun ban
SURSA http://www.zf.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one