Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Primele masuri: Udrea concediaza 150 de angajati, Termoelectrica intra in faliment

12 mai 2010

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a anuntat marti, ca in cadrul ministerului pe care il conduce vor fi restructurate 150 de posturi din cele 893 cate are in prezent acesta, dupa comasarea a doua ministere in ianuarie 2010. La rindul sau, Adriean Videanu a afirmat ca Termoelectrica va intra in faliment dupa externalizarea activelorciabile.
"Vom restructura 150 de posturi in perioada urmatoare(...) In prezent sunt 893 de persoane, mult pentru performantele noastre, pentru cat se lucreza la stat", a declarat Elena Udrea. Ministrul a mai precizat ca vor fi reduse si salariile din cele doua companii aflate in subordinea MDRT, Compania Nationala de Investitii si ANL.
"Cu siguranta salariile vor fi reduse, companiile sunt si in procese de restructurare", a declarat ministrul, precizand ca restructurarile se vor face fie dupa criterii generale care se vor stabili la nivel de Guvern, fie dupa criterii proprii ministerului.
Activele neprofitabile ale Termoelectrica vor fi eliminate, iar societatea va intra in faliment, dupa ce activele viabile vor intra in noua companie nationala, a declarat, marti, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, la o conferinta de presa.
"In cazul Termoelectrica sunt active care au potential. Vom cauta o solutie pentru Doicesti, dar in acest moment nu vad una. Datoriile istorice ingreuneaza activitatea entitatilor profitabile. Dupa externalizarea activelor viabile, cum sunt Borzesti, Braila, Elcen, Paroseni, Galati, celelalte sunt eliminate iar compania intra, practic, in procedura de faliment", a afirmat Adriean Videanu.
Hidorenergetica va fi infiintata prin fuziunea filialelor Electrocentrale Deva si Electrocentrale Bucuresti din cadrul Termoelectrica si va avea in structura sucursala Paroseni si Termoserv Paroseni din Termoelectrica, filialele Hidroelectrica din Bistrita, Buzau, Cluj, Curtea de Arges, Hateg, Portile de Fier, Oradea, Sebes si Slatina, precum si parti din Compania Nationala a Huilei, care se divizeaza.
Consumul de energie electrica a crescut cu 4,2 la suta in primul trimestru al anului 2010, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009, insa acest lucru nu s-a reflectat in productia termoelectrica, a declarat ministrul Economiei.
sursa http://www.revista22.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one