Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Plati de 155 milioane lei pe proiectele cu fonduri europene, in ianuarie. Rata de absorbtie a urcat la 11%

Plati de 155 milioane lei pe proiectele cu fonduri europene, in ianuarie. Rata de absorbtie a urcat la 11%
de Ioana Morovan HotNews.ro, EurActiv.ro
Vineri, 5 februarie 2010, 15:06 Economie | EuROfonduri

Sumele rambursate beneficiarilor de fonduri UE pe proiecte, plus avansul acordat pe proiecte (adica in ansamblu, ceea ce Ministerul Finantelor Publice denumeste plati) au insumat aproape 155 milioane lei in ianuarie. In total, platile efectuate incepand cu 2007 insumeaza 2,66 miliarde lei, adica 11% din alocarea UE pe perioada 2007-2009.

Tabelul cu situatia la zi a proiectelor si platilor poate fi consultat aici.

Raportat la fondurile alocate in 2007-2009, rata de absorbtie este 11%, iar raportat la alocarea 2007-2010, raportul este de 7,16% - dupa cum se observa din tabelul cu datele valabile la finalul lunii ianuarie, publicat de catre Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS).

Spre comparatie, 155 de milioane de lei poate fi valoarea a doua proiecte de infrastructura regionala de valoare medie.

In ultima luna, numarul proiectelor depuse a crescut cu 422, din care cele mai multe pe Programul Operational Regional. Numai 22 de proiecte au fost aprobate, in ianuarie si numarul contractelor semnate a fost de 39.
sursa :http://economie.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one