Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Peste 10.300 de angajaţi din sectorul feroviar vor fi disponibilizaţi

6-martie-2010

Peste 10.300 de angajaţi din 14 societăţi din domeniul feroviar vor fi disponibilizaţi, potrivit unei hotărâri a Guvernului, publicată vineri (5 martie 2010) în Monitorul Oficial.
Executivul a aprobat lista societăţilor naţionale, companiilor naţionale şi societăţilor naţionale cu capital majoritar de stat de domeniul feroviar care vor beneficia de prevederile ordonanţei 9/2010 privind măsuri pentru diminuarea consecinţelor restructurării şi reorganizării unor societăţi naţionale din CFR.
Potrivit actului normativ, 600 de angajaţi vor fi disponibilizaţi de la CFR SA, 236 de la Electrificare CFR, 23 de salariaţi ai Societăţii de Întreţinere Mecanizată a Căii Ferate, 44 de la Tipografia Filaret SA, 38 de la Informatică Feroviara, 15 de la Societatea Sere şi Pepiniere, 1.100 de la CFR Călători, 111 de la Societatea de Reparaţii Locomotive CFR Braşov, 73 de la Societatea Vânzare Legitimaţii Călătorie Voiaj CFR, 41 de la Societatea Exploatare a Vagoanelor de dormit, cuşetă, restaurant şi bar, 6.700 de la CFR Marfă, 800 de la Societatea de Întreţinere şi Reparaţii Vagoane CFR IRV SA, 500 de la Societatea de Întreţinere şi Reparaţii Locomotive şi Utilaje CFR IRLU şi 20 de la CFR Ferry-boat.
Ordonanţa Guvernului nr. 9/2010 reglementează măsurile de protecţie socială de care beneficiază persoanele disponibilizate prin concedieri colective efectuate ca urmare a restructurării şi reorganizării unor societăţi naţionale, companii naţionale şi societăţi comerciale cu capital majoritar de stat din sectorul feroviar şi a filialele acestora, denumite în continuare societăţi.
sursa http://www.financiarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one